Vi är en klass på 24 elever från Nättraby. Vår skola heter Nättrabyskolan och den ligger utanför Karlskrona. Vi är en nyfiken klass som hittar på diverse saker tillsammans med vår lärare Lina och resurs Nettan.

Vi kommer att på vår webbplats visa saker som vi gör i skolan. Ni kommer också kunna följa våra extraklasskompisars resor ut i världen. Under våra resande kompisar hittar ni uppdateringar om var Flaxe och Leo befinner sig. Detta tycker vi är jättespännande. Vilka platser kommer de att besöka?

Våra resande kompisar är ett skolprojekt inspirerat av vår läsebok om ABC-klubben som heter Diamantjakten. Flaxe och Leo skickades iväg i oktober 2017 och vi hoppas att de kommer tillbaka till oss innan skolavslutningen 2018. Projektet går ut på att den som hittar någon av våra kompisar skriver och berättar till oss om deras möte. Ofta skickar de med bilder och/eller filmer som vi sedan har tillåtelse att publicera här på vår blogg. Detta för att vi ska kunna följa deras resa. Runt halsen har både Flaxe och Leo information om projektet.

Vår adress är:
Klass 2A
Nättrabyskolan
Fredriksdalsvägen 37
373 30 Nättraby

e-Mail: ugglornapaloftet@gmail.com

De bilder och filmer som ni hittar på vår sida vill vi inte att de sprids vidare kommersiellt. Vi vill att ni skriver om ni använt något från vår blogg men ni får inte ändra något på våra verk. Om ni använder något skriv då till oss och berätta detta. Hänvisa också till vår blogg i det du använt.

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/deed.sv